Living Infinity Portal

Living Infinity Portal - 80 x 70 - Olie/Akryl - SOLGT

Det starter med Skabelsens AUM i midten - Tibet inspirerede - og så fortsatte processen fuldstændig spontant prik for prik uden på noget tidspunkt at tænke og betragte billedet fra afstand. Da det var færdigt, træder jeg tilbage for egentlig at se det, og jeg når lige at opfatte tunnelen inden jeg suges ind i billedet - en kraftfuld spirituel men også meget fysisk oplevelse, stærk nok til at jeg med tankens kraft må hive mig tilbage og grounde mig selv, hvorefter oplevelsen gentog sig, da jeg så på det igen. Det var så kraftfuldt, at jeg spurgte ind til om dette nu også var godt og sundt - og svaret kom rungende gennem universerne, som man bliver suget ind i ved at betragte billedet - dette er en levende uendeligheds portal og bringer en til et helt nyt niveau af bevidsthed og udvikling, som er uendelig. Jeg ved ikke, om jeg nogensinde vil være i stand til at skabe lige præcis dette igen i andet billede - det må tiden vise. Jeg blev dog opfordret til at skabe flere af disse portaler, så de kommer, når timingen er korrekt.

 

 

Udgivet i Galleri.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.