Galactic Patchwork

Galactic Patchwork - 50 x 40 - Akryl - PRIVAT

I 2007 blev jeg dødeligt syg og kunne intet andet end bare være. Tilstanden syntes ikke at bedres hurtigt nok, så jeg måtte gøre noget, men hvad? Kreativitet er kundalini energi, og en vigtig kilde til livskraft, så jeg fandt min afdøde mors gamle malerkuffert, som har fulgt med mig uåbnet i 15 år, fandt nogle tuber med maling, som stadig virkede, et gammelt lærred og nogle gamle pensler, og så gik jeg ellers igang. Havde aldrig sådan rigtig malet et billede før. Da pensler ikke fungerede efter hensigten, så er dette billede malet med vatpinde, tandstikker, grydesvampe osv. Og det skildrer alle de galaktiske energier, som jeg oplevede arbejdede i min healing, og jeg blev mere og mere rask i og af processen. Kreativitet er healing!

Udgivet i Galleri.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.