Living Fire Infinity Portal

Living Fire Infinity Portal - 60 x 60 - Akryl - SOLGT

Jeg lavede i sin tid den første Living Infinity Portal og efterspørgslen efter dette billede var så stor, at det var overvældende. Jeg talte med mine guider om det, og straks blev der kluk-grint med beskeden "der skal komme en helt serie af disse Living Infinity Portaler".

Det menneske, som var mest ked af, at hun ikke fik det første billede, kontaktede mig for nylig med den triste besked, at hendes far var gået over, og at hun trods forberedelse på det, havde det rigtig svært med det. Som sædvanligt følte jeg straks, hvordan hun havde det, og i denne medfølelse og empati stillede det næste billede af Living Infinity Portaler sig straks i køen af billeder.

 

 

 

     

Udgivet i Galleri.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.